Over Ons

Het bedrijf wordt gerund door Rafael Luis Gallego en Benar Mustafa, De afgelopen negen jaar hebben wij samen gewerkt bij Fivan Auto in Maassluis, met in totaal ruim 18 jaar ervaring.

Op 24 november 2014 zijn wij Autobedrijf RB gestart nadat Fivan Maassluis
haar deuren sloot.

We zijn een universele Bovag garage, met de kwaliteiten van een merkdealer. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur voor snelle diagnoses en uitgebreide probleemanalyses als TEC technisch specialist in Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

(De schakel 27 november 2014 )

AutoBedrijf RB opent haar deuren

Sinds deze maandag is Maassluis een nieuw Autobedrijf rijker. Aan de Zwarte Zee 24 opende Autobedrijf RB haar garagedeuren. Bij het gloednieuwe bedrijf kan men terecht voor reparaties aan alle merken auto’s.

Het bedrijf wordt gerund door Rafael Luis Gallego en Benar Mustafa, zeker geen onbekenden in Maassluis. De afgelopen negen jaar werkten zij bij Fivan Auto in Maassluis, totdat in augustus van dit jaar het moederbedrijf faillissement aanvroeg. Voor Rafael en Benar was dat het moment om voor zichzelf te beginnen. Rafael: “We hadden altijd al het plan om samen een Garage te starten, maar omdat Fivan dicht ging, kwam alles opeens in een stroomversnelling. Nu zitten we hier in onze prachtige, eigen Garage aan de Zwarte Zee !”

20150214_164239

Kwaliteit

Autobedrijf RB wil goede kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. “We zijn een Universele Garage, maar we bieden de kwaliteit van een Merk Dealer”, gaat Rafael verder. “De RDW-erkening is binnen en we verwachten snel het BOVAG-schild op de gevel te kunnen monteren. Samen hebben we ruim achttien jaar ervaring met tal van Merken. We kunnen ons wel Specialiseren in één Merk, maar we willen graag alle Maassluizers van dienst zijn. Daarom zijn we Universeel.”Hoewel Autobedrijf RB pas deze maandag open ging, hebben de monteurs al veel bezoek gehad. Rafael: “We hebben al aardig wat mensen over de vloer gehad die kwamen kijken. Ze zijn benieuwd wat Autobedrijf RB is en hoe we hier werken. We krijgen veel positieve reacties. Ja, dat is een leuke opsteker voor ons. Ik weet zeker dat we veel Maassluizers van dienst zullen zijn”‘besluit Rafael. Autobedrijf RB is te vinden aan de Zwarte Zee 24 in Maassluis. Bel voor meer informatie 010-2680189 of mail naar info@autobedrijfrb.nl zie ook www.autobedrijfrb.nl

Klantenvertellen.nl

Contact

Autobedrijf RB
Zwarte Zee 24
3144 DE Maassluis
T: 010-2680189
info@autobedrijfrb.nl

facebook

Bovag

Nieuwsbanner


Autobedrijf RB

Nieuwsbrief