Trekhaak montage

De trekhaak montage specialist regio Maassluis, Maasland en Vlaardingen.

Wij hebben nagenoeg voor elke type auto, camper en bestelwagen een passende trekhaak van de hoogste kwaliteit. De trekhaken die wij monteren zijn van originele kwaliteit want wij werken samen met de eerste montage fabrikanten. Onze trekhaken zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers.

Brink

Wij werken met de trekhaken van de gerenommeerde merken Bosal en Brink dit zijn producenten van Nederlandse origine en bovendien belangrijke eerste montage fabrikanten. De trekhaken die wij leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken ten alle tijden. Het kwaliteitssysteem van deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend.
Een trekhaak op uw auto is altijd handig. Natuurlijk voor de caravan of vouwwagen bij de vakantie. Maar ook voor het aankoppelen van een aanhanger of gewoon met voor een fietsendrager.
In veel gevallen is er voor elke auto merk/type een keuze in trekhaken. Een vaste trekhaak en afneembare of zelfs een wegdraaibare trekhaak. Om de juiste keuze te maken krijgt u van ons een deskundig advies over wat in uw situatie de beste trekhaak is.

Fietsendragers
Naast trekhaken monteren leveren wij ook goedgekeurde fietsendragers van de merken Thype en Bosal.

 

Voor vragen of een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u via het contactformulier u gegevens invullen.

 

 

Klantenvertellen.nl

Contact

Autobedrijf RB
Zwarte Zee 24
3144 DE Maassluis
T: 010-2680189
info@autobedrijfrb.nl

facebook

Bovag

Nieuwsbanner


Autobedrijf RB

Nieuwsbrief