Selespeed en dualogic

Selespeed-systeem

Als u trotse bezitter bent van een Alfa Romeo 156, een 147 of Fiat Stilo Abarth met ingebouwd Selespeed-systeem, dan weet u wellicht dat er niet bepaald een overvloed is aan garages met de expertise om u te helpen bij problemen aan uw schakelsysteem. Bij Autobedrijf RB hebben wij alle kennis, apparatuur en gespecialiseerd gereedschap in huis om elk type reparatie en controle van uw Selespeed uit te voeren.

 

Dit gerobotiseerde schakelsysteem is ontwikkeld door Magneti Marelli.

Autobedrijf RB is heeft toegang tot technische documentatie, diagnoseapparatuur en alle onderdelen die moeten worden vervangen in originele kwaliteit. U bent hiermee verzekerd van de hoogst mogelijke deskundigheid op het gebied van onderhoud van uw Selespeed-systeem.

 

Dualogic-systeem.

Er zijn verschillende typen Fiat en Lancia’s met het Dualogic-schakelsysteem verkrijgbaar. Dit semiautomatische, sequentiële versnellingssysteem zorgt ervoor dat u zuiniger en soepeler rijdt. Als u voor onderhoud aan uw Dualogic-systeem een garage zoekt, moet u een werkplaats vinden waar men weet wat ze in handen hebben. Zo weet u zeker dat alle eventuele problemen correct worden verholpen en u onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Autobedrijf RB weet precies hoe wij een Dualogic-systeem moeten repareren, onderhouden en controleren. Zo weet u op uw beurt dat u dankzij uw correct onderhouden Dualogic-systeem op de meest efficiënte manier blijft schakelen. Bent u dus op zoek naar een garage voor uw Dualogic-systeem waar ze weten waar ze het over hebben? Plan uw afspraak in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Autobedrijf RB repareert ook uw Alfa Romeo Mito, Giulietta of 4C met een TCT-koppelingssystemen.

Fiat Alfa Romeo